Navigatie

Werkwijze

Een kaartje bestellen bij Kaartjes Studio is heel eenvoudig!

(Wij hebben bewust gekozen om geen gebruik te maken van een ontwerpmodule voor onze kaarten. Jullie kaartje wordt altijd gratis op maat gemaakt - inclusief een onbeperkt aantal correctierondes.  Resultaat; een volledig eigen kaartje dat helemaal naar wens is!)

Kies een kaartje
Maak een keuze uit onze collectie of kies voor een kaart op maat - mail ons je wensen + de uitgerekende datum (in het geval van een geboortekaartje). Uiteraard kunnen we bij alle kaarten de teksten en lettertypes aanpassen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld 2 kaartjes samen te voegen. Je ontvangt vervolgens een digitale proef binnen 3 werkdagen.

Proefdruk
Is het digitale proef helemaal naar wens? Maak dan een keuze uit een van onze papiersoorten. Kaartjes Studio zorgt voor een gratis proefdruk, op deze manier kan je de kwaliteit van het drukwerk en de papiersoort van de kaart beoordelen. Na het ontvangen van de proefdruk is het nog mogelijk om eventuele wijzigingen door te geven. Voor meerdere 'papieren' proefdrukken vragen wij € 15,- per stuk.

Enveloppen
Het is mogelijk om de enveloppen vooraf thuis te laten bezorgen. Dit is handig als ze je vooraf wilt schrijven (hiervoor rekenen we verzendkosten van € 4,-). Je krijgt standaard een witte envelop bij je kaartjes, maar je kunt ook voor een gekleurde envelop kiezen.

- deze stap vervalt bij trouwkaarten - 
Hoera, geboren!
De laatste gegevens kun je ons per sms, app of e-mail doorgeven. Controleer de tekst goed op (spel)fouten.

Bestellen en leveren
Geef  tenslotte het juiste aantal kaarten door. De kaartjes worden gedrukt (niet in het weekend en op feestdagen) en binnen 2 a 3 werkdagen met PostNL bezorgd. Zorg dat er iemand thuis is om het pakketje aan te nemen, anders probeert de postbode het pas de volgende dag weer. Controleer na levering altijd je bestelling. Mocht het drukwerk onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Helaas kunnen wij geen klachten in behandeling nemen als de kaartjes al verzonden zijn.

 

 

© 2016 - 2018 Kaartjes Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel