Navigatie

Veelgestelde vragen

Wij weten niet of wij een jongen of een meisje verwachten - hoe werkt dit met het bestellen van een kaart?
In dit geval zorgen we dat er 2 kaartjes 'klaar staan'. Na de geboorte wordt het juiste kaartje gedrukt.

Mijn kind is geboren in het weekend of op een feestdag, kan ik de gegevens wel doorgeven?
Je mag de gegevens op ieder tijdstip doorgeven, de kaartjes worden echter alleen op werkdagen gedrukt, hierdoor is er dus wel iets vertraging.

Het eindresultaat is niet naar wens, wat nu?
Wij zien graag blije, tevreden, klanten. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Uiterlijk 2 dagen na levering en voor verzending van de kaartjes. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem op te lossen. Wij kunnen helaas geen klachten meer in behandeling nemen als de kaarten reeds verstuurd zijn.
 
Wanneer bestel ik geboortekaartjes?
We raden aan om het geboortekaartje ongeveer twee maanden voor je uitgerekende datum te bestellen. Zo hebben wij voldoende tijd om het kaartje aan te passen en 'klaar te zetten'. Later bestellen is vaak ook geen probleem, wij doen altijd onze uiterste beste om het kaartje gauw klaar te hebben. Is jullie kindje al geboren, vermeld dit dan even, dan zetten wij er extra vaart achter.
 
Moet ik vooraf betalen?
Ja, we sturen het geboortekaartje pas naar de drukker, als we het volledige bedrag ontvangen hebben. Als je betaalt op de dag dat het geboortekaartje naar de drukker moet, mag je ons ook een betaalbewijs e-mailen.
 
Ik wil graag eerst een papieren proefje van mijn kaart zien voor ik bestel, kan dat?
Jazeker! Je ontvangt altijd een gratis papieren proefmodel van je gewenste kaart.  Willen jullie meer proefmodellen ontvangen, dan zijn de kosten hiervan € 15,- per stuk.
 
Hoe lang duurt het voordat ik het pakket in huis heb?
Wanneer er besteld is voor 10.00 uur, kan je ervan uitgaan dat de bestelling binnen 2 a 3 werkdagen in huis is.
 
Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
In overleg is dit mogelijk.
 
Kunnen wij de kaarten ook bij een lokale drukkerij laten maken?
Helaas is dit niet mogelijk. Kaartjes Studio laat alle kaarten drukken bij onze vaste drukker omdat wij alleen dan onze kwaliteit kunnen garanderen.
 
 

© 2016 - 2018 Kaartjes Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel